¿TE AYUDAMOS? 93 879 58 69

LUNES A VIERNES 8h a 22h
SÁBADOS, DOMINGOS, FESTIVOS 9h a 22h

 1. Inicio
 2.  » 
 3. Consejos de salud
 4.  » COMPLEMENTS ALIMENTICIS PER A LA PERDUA MUSCULAR EN GENT GRAN

COMPLEMENTS ALIMENTICIS PER A LA PERDUA MUSCULAR EN GENT GRAN

Mar 30, 2021 | Consejos de salud

A partir dels 40 anys el nostre cos pot perdre fins al 8% de la massa muscular de forma natural, fins arribar a una pèrdua del 15% cap als 70 anys. Això moltes vegades es deu al baix consum de proteïnes, ja que moltes persones no arriben al 1,5 g de proteïna/Kg pes corporal que es recomana. La pèrdua de massa muscular també es pot deure a la disminució de la producció de HMB (Beta-hidroxi-beta-metilbutirato), un metabòlit de la leucina que actua com a recuperador de la massa muscular. A la farmàcia disposem d’un seguit de productes que podem recomanar a persones grans que estiguin experimentant pèrdua de massa muscular.

ENSURE NUTRI VIGOR:  Es tracta d’un complement alimentari que conté CaHMB i proteïnes que ajuden a la conservació de la massa muscular, així com també Vitamina D que afavoreix el funcionament normal dels músculs. Es recomana entre 1-2 ingestes diàries, i no es pot administrar a nens. Porta una petita quantitat de sucre, però es pot recomanar a pacients diabètics no insulino-dependents, avisant-los que ho poden compensar reduint lleugerament la ingesta de fruites.  Es especialment recomanable en persones enllitades, recentment hospitalitzades i que es trobin dèbils. També el podem aconsellar a pacients que s’estiguin recuperant del COVID i hagin perdut massa muscular i energia.

Presentarà avantatges a nivell de:

 • Sistema immunitari:  Gracies al contingut de Vitamina C afavoreix al funcionament normal del sistema Immune
 • Ossos: L’aportació de calci ajuda a mantenir els ossos en condicions normals
 • Músculs: Les proteïnes i HMB ajuden a mantenir la massa muscular
 • Vitalitat: Ajuda a la disminució del cansament i la fatiga gracies a les vitamines B6, B12, àcid fòlic y al calci que afavoreixen al metabolisme normal energètic.

El podem trobar en les següents presentacions en gustos de xocolata i vainilla:

 • Pols (400 o 800 g): S’aconsella diluir 6 racions en un got amb 100 ml d’aigua. Es podrà conservar tapat durant 24 hores a la nevera, i la llauna oberta es conserva aproximadament 3 setmanes en un lloc fresc i net
 • Pack Drink (4×220 ml): Només requereix ser sacsejat abans d’ingerir-lo, i  un cop obert es pot conservar 24 hores a la nevera.

ENSURE MAX PROTEIN: Es tracta d’uns batuts de 330 ml de sabor xocolata, vainilla o café (atenció: porta cafeína) que es pot recomanar a atletes que tinguin molt requeriment proteic o persones enllitades que ho necessitin com a font de força i energia.                                                                                              Es recomana administrar 1 brik cada 2 dies durant una setmana, vigilant no excedir-se. S’ha de sacsejar i consumir en fred, permet conservar-se 24 hores a la nevera un cop obert.  Atletes d’alt rendiment poden consumir més quantitat. Al no portar sucre es pot recomanar a diabètics.

MERITENE FUERZA Y VITALIDAD es una solució nutricional amb alt contingut de proteïnes d’alta qualitat i 19 vitamines i minerals. Es tracta d’un suplement ideal per la dieta , i contribueix en gran mesura a disminuir el cansament, la fatiga i el funcionament normal del sistema immunitari. S’aconsella la presa d’1 o 2 batuts al dia per complementar la dieta, segons les necessitats de cada individu.

El podem recomanar a:

 • Persones amb cansament i fatiga
 • Persones que busquen un reforç a la seva alimentació ja que tenen una ingesta menor a la que requereixen per assolir les necessitats nutricionals.
 • Persones que estan recuperant-se d’una fase de convalescència (procés viral, hospitalització, intervenció quirúrgica…) o reforçar l’estat de salut. Actualment podem tenir en ment especialment pacients de COVID.
 • Persones que volen suplementar la seva nutrició per ajudar a mantenir un ritme de vida actiu.
 • Persones celíaques, ja que no conté gluten. Cal tenir en compte però que tot i que no conté sucres afegits, si que presenta els sucres que trobem de forma natural a la llet.

El podem trobar en sobres amb gust a xocolata, maduixa, vainilla i cafè, o batuts ja preparats de xocolata i vainilla. També hi ha el format amb gust neutre, pensat per a barrejar amb algun dels apats principals.